Бизнес пътувания

Нашият екип ще Ви консултира, относно дестинацията, до която искате да пътувате или да бъдете настанени: избор на полет или хотел според цена, местоположението, удобства които желаете. Ще получите съдействие от наша страна при възникнали проблеми при пътуване или настаняване.

Резервации на самолетни билети

  • Консултации при избор на авиокомпания, маршрут, условия по тарифите на билета
  • Съдействие за промяна на параметрите на билета при вече започнало пътуване
  • Навременна информация при промени наложени от авиокомпанията
  • Подробни справки за издадените билети
  • Преференциални цени при групи над 10 пътника

Хотелски резервации и настаняване

Екипът на Fortuna 7 ще се погрижи за осъществяването на най-подходящото настаняване на Вас и вашите близки, както в България, така и в чужбина, независимо дали сте индивидуален клиент или компания, желаеща да организира хотелско настаняване за служителите си.

Организация на конференции и семинари

Имаме богат опит в организирането на различни по мащаб и формат събития – конференции, конгреси, семинари, презентации, тренинги, делови срещи, брифинги и т.н. Предлагаме на клиентите ни професионална подготовка, помощ в организирането, поддръжка и съпровод.

"Доверих се на агенцията без да се замисля. Не познавах работата на агенцията и нямах препоръка от никого. Радвам се, че фирмата успя да оправдае изцяло моите очаквания! Благодаря им, че с отдаденост и професионализъм подходиха към нашата групова екскурзия. Разбира се, имаше известни забавяния в отговора, тъй като екскурзията съвпадна с уикенда, но всичко е простено, защото се справиха БРИЛЯНТНО с всичко останало! Отново ще се възползвам от услугите на Фортуна"
Геновева Темирева
"Страхотнии млади, амбициозни, отговорни и отдадени на работата си хора. Благодаря за FORTUNA, че се справиха с всички претенции на нашата фирма. Организираха тиймбилдинга ни за кратко време, а резултатът беше повече от перфектен. Отговориха на капризите на екипа ни и дълго време в офиса ги споменавахме. Очакваме с нетърпение следващото ни фирмено събиране, за което отново ще изберем услугите на FORTUNA!"
Зорница Митева
"От името на цялото ни семейство благодарим на екипа на Fortuna! С тяхна помощ имахме незабравима почивка извън страната. Отново бихме избрали тях за всяка следващо “бягство” от реалността. 🙂 И още веднъж - БЛАГОДАРИМ!"
Милко Раев
"Все по-трудно човек може да попадна на ХОРА. Супер готини, позитивни и с отлично отношение към клиента! Fortuna - страхотни сте, хора! Продължавайте в същия приключенски дух да дирите щастието на клиентите."
Ралица Керезова
"Свежи и млади хора, на които човек може да се довери. Едно голямо благодаря за усилията и времето, което отделиха за мен и приятеля ми. Препоръчвам услугите им на всеки, който все още се чуди дали да се довери. 🙂 "
Мери Гергова

Искате да посетите определена дестинация?

Изпратете ни запитване.
Име и фамилия*
Дестинация*
Дата на отиване*
Дата на връщане*
Вид транспорт*
Имейл адрес*
Телефон за връзка*
Съобщение