За нас

FORTUNA 7 е сбъдната мечта в паспорта на пътешественическата натура на създателите. Началото на Fortuna е свързано с много труд, истинско желание за успех и силна любов към пътуването и откриването на нови и красиви места по света и у нас.

Всичко това обаче често е придружено със затруднения в организацията, информираността и бързата реакция в критични ситуации. Като лицензиран туроператор и организатор на различни мероприятия – ние от FORTUNA 7 ежедневно доказваме на своите клиенти колко отговорен и важен е всеки детайл, свързан с работата ни. За нашия екип от значение е да предоставим най-доброто обслужване – първата отметка в списъка на всеки пътешественик, който се е доверил на FORTUNA 7.

Нашето мото е:

„Летете, пътувайте, опознавайте света и се връщайте у дома.“

Данни за кореспонденция:

Адрес: бул. „Христо Ботев“ №9, София 1606

Тел.: +359 (0) 2 9 500 750

Офис GSM: +359 (0) 879 547 860

Факс: +359 (0) 2 9 500 752

E-mail: tmilanova@fortuna7.bg

Понеделник до Петък: 9:30 – 17:30ч

Банкови детайли:

Банка: UNICREDIT BULBANK

IBAN: BG80 UNCR 7527 1052 4872 15

SWIFT BIC: UNCRBGSF

VAT №: BG131379229

 

Документи и съдружници

certificate-red

“ФОРТУНА 7 – Tуризъм ТР” ООД е лицензирана като туристически агент с лиценз №05478 от 06.06.2005 г.

f7-iata-red

“ФОРТУНА 7-TуризъмТР” ООД е сключила договор за представителство – продажба на пътнически услуги с Международната асоциация за въздушен транспорт (IATA) на 16.08.2005 г.

f7-iata-red

Офисът на дружеството е оторизиран за работа в системата на BSP
Одобрен агент в BSP – България

Сертификати и удостоверения

Удостоверение за регистрация
Туроператор

Сертификат за издаване
на самолетни билети

ISO Сертификат

"Доверих се на агенцията без да се замисля. Не познавах работата на агенцията и нямах препоръка от никого. Радвам се, че фирмата успя да оправдае изцяло моите очаквания! Благодаря им, че с отдаденост и професионализъм подходиха към нашата групова екскурзия. Разбира се, имаше известни забавяния в отговора, тъй като екскурзията съвпадна с уикенда, но всичко е простено, защото се справиха БРИЛЯНТНО с всичко останало! Отново ще се възползвам от услугите на Фортуна!"
Геновева Темирева
"Страхотнии млади, амбициозни, отговорни и отдадени на работата си хора. Благодаря за FORTUNA, че се справиха с всички претенции на нашата фирма. Организираха тиймбилдинга ни за кратко време, а резултатът беше повече от перфектен. Отговориха на капризите на екипа ни и дълго време в офиса ги споменавахме. Очакваме с нетърпение следващото ни фирмено събиране, за което отново ще изберем услугите на FORTUNA!"
Зорница Митева
"От името на цялото ни семейство благодарим на екипа на Fortuna! С тяхна помощ имахме незабравима почивка извън страната. Отново бихме избрали тях за всяка следващо “бягство” от реалността. 🙂 И още веднъж - БЛАГОДАРИМ!"
Милко Раев
"Все по-трудно човек може да попадна на ХОРА. Супер готини, позитивни и с отлично отношение към клиента! Fortuna - страхотни сте, хора! Продължавайте в същия приключенски дух да дирите щастието на клиентите."
Ралица Керезова

Предстои ви пътуване?