Хотелски резервации

Търсите подходящо за настаняване място за престой в България или в чужбина?
Налага се да организирате пътуването и настастаняването на служители на компанията, в която работите?
Имате нужда от помощ в избора на подходящ за целите, възможностите и местонахождението на гостите хотел?

Ние от FORTUNA 7 ще отговорим на всяко ваше изискване. Екипът ни е специализиран в търсенето, намирането и организирането на хотелски резервации. FORTUNA 7 ще се погрижи подобаващо за времето на всеки индивидуален или корпоративен клиент.

Какво получавате като специални клиенти на FORTUNA 7:

Корпоративните клиенти могат да се възползват от преференциални цени за настаняване на служители, които са част от определена компания.

Ценовите предложения са изцяло съобразени с възможностите, поставени от клиента или фирмата.

Предлагаме опция клиентът сам да избере хотел, в който желае да бъде настанен. В този случай нашата задача ще бъде да подготвим и предложим оферта спрямо допълнителна уговорка между FORTUNA 7 и избрания хотел.

Всеки клиент може да се възползва от професионална консултация в избора на дестинация, хотел и цена.

Удобно, лесно, бързо – вече имате възможност да подавате заявления и резервация чрез специално разработено уеб приложение.

След всяка направена резервация получавате персонализиран имейл с потвърждение, както и справка за нощувките и престоя.

Част от хотелите, с които работим:

bistra-gradina-hotel-logo
bwp-hotel
golden-tulip-hotel-logo
hilton-hotel-logo
holiday-inn-hotel-logo
maxi-hotel-logo
pirin-hotel-logo
primoretz-hotel-logo
radisson-hotel-logo
yantra-hotel-logo
"Доверих се на агенцията без да се замисля. Не познавах работата на агенцията и нямах препоръка от никого. Радвам се, че фирмата успя да оправдае изцяло моите очаквания! Благодаря им, че с отдаденост и професионализъм подходиха към нашата групова екскурзия. Разбира се, имаше известни забавяния в отговора, тъй като екскурзията съвпадна с уикенда, но всичко е простено, защото се справиха БРИЛЯНТНО с всичко останало! Отново ще се възползвам от услугите на Фортуна!"
Геновева Темирева
"Страхотнии млади, амбициозни, отговорни и отдадени на работата си хора. Благодаря за FORTUNA, че се справиха с всички претенции на нашата фирма. Организираха тиймбилдинга ни за кратко време, а резултатът беше повече от перфектен. Отговориха на капризите на екипа ни и дълго време в офиса ги споменавахме. Очакваме с нетърпение следващото ни фирмено събиране, за което отново ще изберем услугите на FORTUNA!"
Зорница Митева
"От името на цялото ни семейство благодарим на екипа на Fortuna! С тяхна помощ имахме незабравима почивка извън страната. Отново бихме избрали тях за всяка следващо “бягство” от реалността. 🙂 И още веднъж - БЛАГОДАРИМ!"
Милко Раев
"Все по-трудно човек може да попадна на ХОРА. Супер готини, позитивни и с отлично отношение към клиента! Fortuna - страхотни сте, хора! Продължавайте в същия приключенски дух да дирите щастието на клиентите. "
Ралица Керезова

Искате да отседнете в определен хотел?

Изпратете ни запитване.
Име и фамилия*
Дестинация*
Дата на отиване*
Дата на връщане*
Вид транспорт*
Имейл адрес*
Телефон за връзка*
Съобщение