Организация на конференции и семинари

Услугата включва различни по формат, тип и дейност събития като организация на конференции, семинари и друг вид мероприятия с бизнес ориентация. Услугата е насочена предимно към корпоративни клиенти. Организацията на подобен тип събития е комплекс от няколко важни точки.

Информация за заявка на мероприятието:

 • Дата и място на провеждане на мероприятието.
 • Брой хора, които ще вземат участие.
 • Необходимост от определена за целта на събитието зала и техника.
 • Информация за предвидени кафе паузи и кетъринг обслужване.
 • Нужда от хотелско настаняване.
 • Определен бюджет.

*Предоставяме на клиента минимум три оферти за избор.

Професионалният опит позволява на екипа на FORTUNA 7 да осигури максимално близки оферти, отговарящи на нуждите на клиента – зададен бюджет и други специфични изисквания спрямо първоначалната информация за заявка. Благодарение на дългогодишните контакти и добри познанства в сферата на дейност, ние от FORTUNA 7 можем да оптимизираме всяко събитие и във финансов, и в логистичен аспект.

Услугите на FORTUNA 7 са насочени към професионална подготовка на всяко важно събитие, помощ в организацията, поддръжка и консултация.

Предлагаме още:

 • Планиране на мероприятието.
 • Избор на място за провеждане на събитие.
 • Оформление на локацията.
 • Техническо обезпечаване от всякакъв вид – включително синхронен превод.
 • Организация на храна и напитки – кафе паузи, коктейли, обяди, вечери.
 • Подготовка на програма.
 • Отлична организация на транспортното обслужване – резервация на самолетни билети, запазване на билети за автобус или влак.
 • Резервация на хотел.
 • Трансфери при необходимост.

Вие избирате FORTUNA 7, а ние ви предоставяме качествено корпоративно обслужване, максимално внимание, професионално отношение от страна на екипа и отлични резултати.

Пестите време и финанси

Ние ценим вашето мнение и се съобразяваме изцяло с първоначално заложения бюджет. Благодарение на опита ни вие спестявате време, финанси и неприятни ситуации, свързани с организацията на предстоящото събитие.

Качествено обслужване

Богатият опит, познаването на спецификата на работа и отлично сформираният ни екип позволяват да се справим отлично с всяко ново запитване и задача. Качественото обслужване и доброто отношение са част от нашата политика. Дългосрочните и добри контакти с бизнес партньори и приятели, създадени през годините, ни позволяват да предлагаме изгодни ценови условия и предложения на всеки клиент.

Оптимизация на разходите

Имайки дългосрочни връзки с доказани бизнес партньори в сферата на конферентни услуги, постигаме изгодни ценови условия за своите клиенти.

Лоялност

Изграждаме успех си спрямо лоялно и професионално отношение към всеки клиент. Грижим се за интересите на клиента, съобразяваме се с изискванията и надграждаме идеите. Мнението на клиента и критиката са важни за нас и нашето бъдещо развитие.

Индивидуален подход

Ние от FORTUNA 7 подхождаме индивидуално към всеки клиент, запитване и мероприятие. Съобразяваме се изцяло с изискванията и желанията на клиента.

Всички възможности, вътршено-корпоративни правила и вътрешно корпоративни правила, ние ще ви предоставим оптимален пакет услуги, необходимите препоръки, а така също и възможността детайлно да планирате и напълно да контролирате бюджета и програмата на вашето мероприятие.

Контрол и връзка

Възможност за непрекъсната обратна връзка в процеса на подготовката и провеждането на мероприятието.

Спокойствие

От началото на подготовката на събитието до финалната реализация екипът на FORTUNA 7 ще бъде изцяло на разположение. Имате възможност за постоянна обратна връзка с нас в процеса на подготовка и провеждане на мероприятието.

Технологии

Разполагаме с отлична техническа обезпеченост. Благодарение на опита, сигурния механизъм на работа и добрите познанства в областта на технологиите – всяко събитие ще бъде успешно в очите на вашите гости. 

Допълнителни услуги

Предлагаме професионална подготовка на печатен материал и подбираме възможно най-подходящия персонал. Организираме, планираме и подготвяме всяка щриха за провеждането на вашето събитие.

"Доверих се на агенцията без да се замисля. Не познавах работата на агенцията и нямах препоръка от никого. Радвам се, че фирмата успя да оправдае изцяло моите очаквания! Благодаря им, че с отдаденост и професионализъм подходиха към нашата групова екскурзия. Разбира се, имаше известни забавяния в отговора, тъй като екскурзията съвпадна с уикенда, но всичко е простено, защото се справиха БРИЛЯНТНО с всичко останало! Отново ще се възползвам от услугите на Фортуна!"
Геновева Темирева
"Страхотнии млади, амбициозни, отговорни и отдадени на работата си хора. Благодаря за FORTUNA, че се справиха с всички претенции на нашата фирма. Организираха тиймбилдинга ни за кратко време, а резултатът беше повече от перфектен. Отговориха на капризите на екипа ни и дълго време в офиса ги споменавахме. Очакваме с нетърпение следващото ни фирмено събиране, за което отново ще изберем услугите на FORTUNA!"
Зорница Митева
"От името на цялото ни семейство благодарим на екипа на Fortuna! С тяхна помощ имахме незабравима почивка извън страната. Отново бихме избрали тях за всяка следващо “бягство” от реалността. 🙂 И още веднъж - БЛАГОДАРИМ!"
Милко Раев
"Все по-трудно човек може да попадна на ХОРА. Супер готини, позитивни и с отлично отношение към клиента! Fortuna - страхотни сте, хора! Продължавайте в същия приключенски дух да дирите щастието на клиентите."
Ралица Керезова

Екипът на “ФОРТУНА 7- Туризъм ТР” ООД ще се радва да съдейства за организацията на вашето фирмено мероприятие, хотелско настаняване или пътуване!

Позвънете ни или ни пишете, за да получите консултация за вашето мероприятие!