Тиймбилдинг

Много хора тайно мечтаят да бъдат част от фирма или компания, която организира тиймбилдинг събития за своите служители. И ако вече сте попаднали в такава – не пропускайте нито едно подобно мероприятие.

Контактът с колегите на различно от професионалното ниво е важен. Шансът комуникацията в работния процес да бъде подобрена след време, прекарано с колеги, е голям.

Нашият екип от FORTUNA 7 има възможността да организира тиймбилдинг събитие, което всеки служител във фирмата ще си спомня със забава и интерес. И нещо повече – често ще ви питат кога отново ще бъде организирано тиймбилдинг събитие.

Ето какво правим:

Подбор на подходяща локация за тиймбилдинг

Изборът на правилно място за провеждане на събитие от всеки вид е от значение за крайния резултат и удовлетворение на гостите и на домакините.

Резервация и настаняване на служителите

Навременната, добре структурирана и правилна организация на тиймбилдинг събитие е огледало за отношение на фирмата към служителите и връзката помежду им.

Подготовка на тиймбилдинг тема и развлекателни дейности

Независимо дали е корпоративно, или развлекателно – темата на всяко събитие е важен елемент за крайното впечатление на поканените гости.

FORTUNA 7 е правилният избор за вашето фирмено събитие.