Резервация и продажба на самолетни билетни

Ние от FORTUNA 7 вярваме, че всяко пътуване трябва да започне добре, за да завърши още по-добре. За да отговорим на това разбиране, предлагаме на всеки клиент: 

Няколко различни варианти с ценови оферти и маршрут, отговарящи изцяло на нуждите, възможностите и желанията на клиента.

Цялостна консултация в избора на самолетни услуги – авиокомпания, маршрут и цена. 

Професионално, бързо и сигурно съдействие при решение за промяна на детайли по самолетния билет.

Навременно проследяване за промени, направени от авиокомпанията, непосредствено преди планираното пътуване – анулиране на полет или промяна на часа на излитане.

Достъп до справка с информация за самолетния полет.

Качествено обслужване преди, повреме и след полета. Осигуряване на допълнителни услуги с цел удобство на клиента – здравна осигуровка, предложение за наемане на автомобил, настаняване в хотел, организация на допълнителни екскурзии в периода на престой.

Възможност за преференциални ценови оферти за групи над 10 човека.

Някои от авио компаниите с които работим:

aegean-airlines-logo
aeroflot-logo
air-canada-logo
air-france-logo
american-airlines-logo
australian-air-logo
british-airways-logo
bulgaria-air-logo
chech-airlines-logo
iberia-logo
lot-polish-airlines-logo
lufthansa-logo
qatar-airways-logo
tap-portugal-logo
turkish-airlines-logo

Желаете да пътувате с определена авиокомпания?

Изпратете ни запитване.
Име и фамилия*
Дестинация*
Дата на отиване*
Дата на връщане*
Имейл адрес*
Телефон за връзка*
Съобщение
"Доверих се на агенцията без да се замисля. Не познавах работата на агенцията и нямах препоръка от никого. Радвам се, че фирмата успя да оправдае изцяло моите очаквания! Благодаря им, че с отдаденост и професионализъм подходиха към нашата групова екскурзия. Разбира се, имаше известни забавяния в отговора, тъй като екскурзията съвпадна с уикенда, но всичко е простено, защото се справиха БРИЛЯНТНО с всичко останало! Отново ще се възползвам от услугите на Фортуна!"
Геновева Темирева
"Страхотнии млади, амбициозни, отговорни и отдадени на работата си хора. Благодаря за FORTUNA, че се справиха с всички претенции на нашата фирма. Организираха тиймбилдинга ни за кратко време, а резултатът беше повече от перфектен. Отговориха на капризите на екипа ни и дълго време в офиса ги споменавахме. Очакваме с нетърпение следващото ни фирмено събиране, за което отново ще изберем услугите на FORTUNA!"
Зорница Митева
“От името на цялото ни семейство благодарим на екипа на Fortuna! С тяхна помощ имахме незабравима почивка извън страната. Отново бихме избрали тях за всяка следващо “бягство” от реалността. 🙂 И още веднъж - БЛАГОДАРИМ!”
Милко Раев
"Все по-трудно човек може да попадна на ХОРА. Супер готини, позитивни и с отлично отношение към клиента! Fortuna - страхотни сте, хора! Продължавайте в същия приключенски дух да дирите щастието на клиентите."
Ралица Керезова
"Свежи и млади хора, на които човек може да се довери. Едно голямо благодаря за усилията и времето, което отделиха за мен и приятеля ми. Препоръчвам услугите им на всеки, който все още се чуди дали да се довери. 🙂 "
Мери Гергова